Sep 8, 2010

Willow Smith


Smith's familly rooocks... hell yeah! :x Mama, tata, fratele ---> actori. Fata ---> fashionista, cantareata.

Imi "clateam balele" uitadu-ma la Jaden Smith, si realizez ca in prim-planul "jurnalistilor" nu este el ci sora lui mai mica, Willow.

Am googlelit-o, si am descoperit ca este o fashionista convinsa, avand-o ca idol pe donshoara Rihanna (in ceea ce priveste hair style'ul, iar ză attitude este proprie... si din poze se poate remarca acest lucru). Pacat ca a mostenit urechile lui ta'su
:-
Una peste alta, descopar ca se pregateste sa lanseze un album, cu ajutorul, bineinteles, lui mami si tati.

Piesa de debut se intituleaza "
Whip My Hair" si are ceva influente de jerk... desi are doar 10 ani, cam promite. Om trai si om vedea...


Enjoy 'n back ur hair back n front





Ne-Yo - One In A Million

Hot brand new piesă a "gentleman'ului" Shaffer Smith aka Ne-Yo, "One In A Million". Ea face parte de pe albumul "Libra Scale". Album ce va fi lansat pe undeva pe la sfarsitul lunii Sept.
In spatele titlului Libra Scale, se afla o poveste de dragoste, prezentata in etape... una S.F.'ista. El fiind a human with super powers.

Intreaga poveste al albumului este o inspiratie Michael Jackson'ista.

Clip-ul de mai jos va duce cu gandul la "The Way You Make Me Feel"... Dar, spre deosebire de Michael Jackson, gentleman'ul nu ramane cu fata la sfarsit, ci cu o intrebare: "What the hell's wrong with you?". Raspunsul pe care banuiesc, atat fata care se lasa greu de cucerit, cat si noi, il vom afla "data viitoare" [...]
I'm crazy about this music video. From A to Z !!!! :D

Enjoy 'n stay tuned! Povestea "balantei" este foarte bine gandita... si merita