Jun 29, 2011

Chris Brown - All Back


"Oh, if I have a moment, I'd capture that moment[...]"

Nu sunt fana Chris Brown, dar cand este "pe sentiment" , omu' chiar transmite... cel putin mie.
"Ma plimbam" printre albumele lansate in 2011, si am descoperit "All Back" (scrisa si produsa de Timothy Bloom) in albumul"F.A.M.E" si, as always, "love at first sight".
"F.A.M.E" a fost lansat in luna Martie, avand in spate producatori si compozitori precum Kevin McCall (lucreaza cu Chris Brown de aproape 2 ani), Timbaland, Jean Baptiste, Brian Kennedy, The Messengers etc.
Nu pot spune ca toate cele 13 piese incluse in album promit, dar conform statisticilor, albumul se afla pe locul I in topul Australian Urban Albums Charts, UK R'n'B Albums Charts, US Billboard 200 si US R'n'B/Hip-Hop Albums... dar dupa cum se stie, "cifrele nu sunt exacte" *lol*



Enjoy *peace out!*

Jun 27, 2011

4 - Noul album Beyoncé


Gata, she's a big big girl, in a big big world... Spun asta deoarece "4" este primul album lansat de Beyoncé fara a-l avea pe Mathew Knowles in spate (tatal ei).
Urechile mele nu au plans niciodata din cauza unei piese lansate, sau nu de Beyoncé, si nici nu cred ca vor plange... Ma inclin!
Lucrarile pentru acest album au inceput inca din 2008, imediat dupa ce a fost lansat"I am... Sasha Fierce". Au fost inregistrate 72 de piese pentru albumul "4", dintre care doar 12 au "castigat cursa".
Titlul reprezinta numarul albumelor lansate de Beyoncé dupa despartirea ei de Destny's Child. Banal dar logic...
BabyFace, Brent Kutzle (OneRepublic), Kuk Harrell, Kaney West, The-Dream etc, sunt cei care se afla in spatele pieselor, atat producatori cat si compozitori, si bineinteles, ea, Beyoncé.
Neoficial, piesa intitulata "1+1" este cea care a "spart gheata" albumului, dar oficial a fost "Run the World (Girls)", urmata de "Best Thing I Never Had".
Pana acum am postat piesele/clip-urile de pe youtube, dar de aceasta data voi face pas. Exista un site, unde poti asculta cele 12 piese. Nu le poti descarca, pur si simplu le asculti, daca iti plac, eu zic sa le CUMPERI!

Enjoy *peace out!*


Enrique Iglesias feat. Usher and Lil Wayne - Dirty Dancer


"Tonight (I'm fucking you)" a coborat o treapta. "Dirty Dancer" luandu-i locul. Sorry, dar ma husband is in it aka Usher :D
Dirty Dancer, este un featuring intre latin lover'ul Enrique Iglesias si Usher, scrisa de Evan Bogart (a mai scris piese precum Halo, Jai Ho! etc) si RedOne, care tot el este si producatorul.
Exista si un remix al piesei, unde il vom gasi si pe Lil Wayne. Si, bineinteles, nu a fost lansata versiunea de pe album, ci remix'ul.
Piesa o putem gasi atat pe albumul Euphoria (Enrique Iglesias) cat si pe Versus (Usher).
Dupa spusele lui Adam Graham (Mtv News), "Dirty Dancer" vorbeste despre "o femeie cuvincioasa, dar extrem de periculoasa". Tu ce zici? :))

Enjoy *peace out!*