Apr 12, 2010

Introducing Dionne Bromfield

Ma plimbam pe blog-ul Ralucai, vad un titlu "Foolish Little Girl"... si logic, pressed play sa ascult versurile... dar versurile nu au mai contat. Vocea persoanei care interpreta aceasta piesa, m-a facut sa uit de ele. Pur si simplu nu au mai contat ca in majoritatea cazurilor cand vine vorba de muzica (in ceea ce ma priveste). Constat apoi (dupa descrierea facuta de Raluca), ca este vorba despre o copila de numai 14 ani. WTF... cu asa voce, la doar 14 ani?!?!? si acum sunt "bulversata" de acest "instrument (minunat) al naturii" .
Numele ei este Dionne Bromfield, un varsator de numai 14 ani, nascuta in Londra si iubitoare a soul-ului de epoca. Nasa ei fiind nimeni alta decat Amy Winehouse.

Iubire, pe care o demonstreaza in albumul de debut "Introducing Dionne Bromfield", lansat pe 12 Octombrie '09.
In el vom gasi 12 cover-uri ale unor melodii clasice, cum ar fi "Ain't No Mountain High Enough" (imn-ul Motown), "Foolish Little Girl" (piesa interpretata in anii '60 de catre o trupa de fete numita The Shirelles)... etc
Au fost deja lansate 4 piese din 12. Pe langa cele 2 spuse mai sus, pe "piata muzicala" se plimba atat "Mama Said" cat si "I Saw Mummy Kissing Santa Claus".
"Ain't No Mountain High Enough" este un feat cu Zalon, o voce importanta a back vocal-ului al donsoarei Amy Winehouse.
Astea au fost cele spune, va "poftesc la un auz" atat live cat si inregistrare, pentru a vedea/auzi ca intr-adevar este un "instrument al naturii"


Enjoy!




No comments:

Post a Comment