Aug 5, 2010

Ja Rule... in Bucuresti [Le Gaga club]


... si uite cum fac reclama moca....
Mda, de aceasta data m-am prezentat la unul din asa zisele "concerte" organizate intr-un club. Ja Rule... again! [omu' asta chiar atat de ieftin este? lool]
Chiar nu mai exista organizatori de evenimente cu idei?!?... in aceasta seara , de exemplu, chiar nu trebuia sa iti "toci neuronii" pentru a face seara reusita. Da, din punctul de vedere al altor persoane, seara a fost SUPER! bullshit dudes... "organizatoric" vorbind.
Nici nu stiu de ce ma mira acest lucru. Daca organizarea RMA-ului a fost un HAOS total, de ce oare as avea asteptari de la "astia de jos"...
Sunt dezamagita (nu ca iar pasa cuiva ...), atat de cei din spatele "ideilor" a acestor evenishit-uri cat si de "public"... niste "paysans", fetele cucuite cu demnitate falsa iar baietii... pffft... toti la fel: camasa/t-shirt alb/a, blugi/pantolini... nu reuseam sa ii deosebesc. Care erau bodyguarzii si care chelnerii club-ului, gen?! double iu ti ef!!!
Nu am nimic de comentat in ceea ce priveste performanta Ja Rule-ului. Chiar a fost ok sa-l asculti semi-live [lol]. Pe langa hit-urile bine cunoscute de noi, a cantat si doua pise din noul lui album (care suna bine si deja au succesc in USA).


No comments:

Post a Comment