Sep 8, 2010

Willow Smith


Smith's familly rooocks... hell yeah! :x Mama, tata, fratele ---> actori. Fata ---> fashionista, cantareata.

Imi "clateam balele" uitadu-ma la Jaden Smith, si realizez ca in prim-planul "jurnalistilor" nu este el ci sora lui mai mica, Willow.

Am googlelit-o, si am descoperit ca este o fashionista convinsa, avand-o ca idol pe donshoara Rihanna (in ceea ce priveste hair style'ul, iar ză attitude este proprie... si din poze se poate remarca acest lucru). Pacat ca a mostenit urechile lui ta'su
:-
Una peste alta, descopar ca se pregateste sa lanseze un album, cu ajutorul, bineinteles, lui mami si tati.

Piesa de debut se intituleaza "
Whip My Hair" si are ceva influente de jerk... desi are doar 10 ani, cam promite. Om trai si om vedea...


Enjoy 'n back ur hair back n front

1 comment:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete