Jun 27, 2011

4 - Noul album Beyoncé


Gata, she's a big big girl, in a big big world... Spun asta deoarece "4" este primul album lansat de Beyoncé fara a-l avea pe Mathew Knowles in spate (tatal ei).
Urechile mele nu au plans niciodata din cauza unei piese lansate, sau nu de Beyoncé, si nici nu cred ca vor plange... Ma inclin!
Lucrarile pentru acest album au inceput inca din 2008, imediat dupa ce a fost lansat"I am... Sasha Fierce". Au fost inregistrate 72 de piese pentru albumul "4", dintre care doar 12 au "castigat cursa".
Titlul reprezinta numarul albumelor lansate de Beyoncé dupa despartirea ei de Destny's Child. Banal dar logic...
BabyFace, Brent Kutzle (OneRepublic), Kuk Harrell, Kaney West, The-Dream etc, sunt cei care se afla in spatele pieselor, atat producatori cat si compozitori, si bineinteles, ea, Beyoncé.
Neoficial, piesa intitulata "1+1" este cea care a "spart gheata" albumului, dar oficial a fost "Run the World (Girls)", urmata de "Best Thing I Never Had".
Pana acum am postat piesele/clip-urile de pe youtube, dar de aceasta data voi face pas. Exista un site, unde poti asculta cele 12 piese. Nu le poti descarca, pur si simplu le asculti, daca iti plac, eu zic sa le CUMPERI!

Enjoy *peace out!*


No comments:

Post a Comment