Nov 28, 2008

Akon`s Freedom



"I wanna make love right na na na" ... chill dudes `n dudets, nu eu, bine, nu ca n-as vrea , dar nu despre asta este vorba... Asa incepe refrenul piesei care mi-a "omorat" boxele in ultima perioada, "Right Now (Na Na Na)" cantata de Akon.
Este prima piesa extrasa de pe albumul
Freedom, pe 23 septembrie, 08, clipul piesei fiind lansat pe 6 noiembrie, in premiera in Germania in cadrul emisiunii TV Viva LIVE.
Dupa aceasta piesa au mai urmat alte doua.
"I`m So Paid", este un feat cu Lil Wayne, lansata pe net, pe 4 octombrie, intrand in Billdoard Hot 100 direct pe locul 40, in U.S.A. In acelasi timp, in Canada, piesa a intrat direct pe locul 41 in Canadian HOT 100. In Marea Britanie a ocupat locul 59 in UK Singles Chart, in categoria de piese downlandate.
Cel de al 3-lea extras de pe album este
"Troublemaker", de aceasta data gasim un feat cu Sweet Rush, a fost lansata pe internet in data de 11 noiembrie, pe iTunes.
asaaaaa, sa "barfim" un pic si despre album, nu?

Freedom
este cel de al 3-lea album a lui nenea Akon, care de fapt, trebuia sa se numeasca "Acquitted". Din motive ne stiute de mine, stiute doar de el si de cei ce il inconjoara, s-a razgandit. Poate ca nu a mai vrut sa se mai "achite fata de cineva" (cauta in dictionar "acquit")
"Our always konvicted" aka Akon, a inceput sa lucreze la acest album pe la sfarsitul anului `07, spunand "finished" la sfarsitul verii, al acestui an.

Albumul contine 13 piese, "etichetat" de
Konvict Muzik/Universal Motown aka casa de productie.
Asa cum ne-am obisnuit, un album fara "featuring-uri" nu este album. Alaturi de "Akon`s voice" o vom auzi si pe cea a lui Wyclef Jean, T-Pain, Young Jeezy, si multi altii... ma rog, cativa

BTW, albumul iese pe piata pe data de 2 Decembrie



siiii dupa cum spuneam "I wanna.... na na na na (mor dupa acest "na na na", cu tot cu vocea lui inconfundanila)

enjoy za zongz




No comments:

Post a Comment