Nov 24, 2008

Montuga


Se pare ca cei de la Media Pro, iar au dat peste "o mina de aur", numele ei fiind Montuga.
O trupa noua, formata din Mika Moupondo (50% roman, 50% congolez) si Mihai Ristea (100% roman).
Nu voi incepe sa scriu despre ei, cine sunt, ce au facut, cum au ajuns pana aici... Peste tot scrie acelasi lucru... Click google, scrii Montuga, si iti apare. Dar, cel mai sigur este sa le faceti o mica vizita... la ei "acasa".
Albumul este intitulat Montuga, contine 15 piese,printre care doua extended si un remix.
Asa cum scrie peste tot, inspira multa buna dispozitie, si o "doza" ridicata de optimism... TRUE TRUE
Piesele "Baby, Baby" si "Wake Me Up", este preferatele mele (foarte tare "jocul" viorilor" din piesa "Wake me Up"). "Mercy" ocupa locul 2, in lista mea. "Vamos", este o piesa ok de ascultat pe aceasta vreme, te face sa uiti de cele -4 grade de afara. "Get Your Body On The Floor", "What`s wrong", "Help Me", "Sofia", "What`s Wrong" sau "Bang,Bang" te va face mereu sa dai din picior, oriunde te-ai afla. "Abracadabra" este o piesa pentru oamenii "pesimisti" "Will You?" si "So Confusing" sunt cele mai "linistite" piese de pe acest album. Dupa o zi agitata, merita ascultate

Sper ca in urmatorul album sa existe o piesa soul sau R`n`B. Stim ce poate face "nenea" Mike cu vocea, nici Mihai nu este mai prejos, din cate l-am auzit la emisiunea Mihaelei Radulescu, "Duminica in familie"

[Well done guys, si bafta incontinuare
]


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

No comments:

Post a Comment